Deltag i vores EF High School Ansøgningswebinar for elever der skal rejse i skoleåret 2022/2023

Få skrevet din bedste ansøgning

Hos EF har vi stor fokus på at, lære vores elever at kende og hjælpe dem med, at skrive den bedst mulige ansøgning for dem.

 

En god ansøgning kræver vejledning, forberedelse og ikke mindst tid. En ansøgning bør være personlig og gennemarbejdet, således at vi har de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige værtsfamilie til vores elever.

 

Vi afholder derfor EF Ansøgningswebinar for skoleåret 2022/2023 d. 30 marts kl. 17:00. Tilmeld jer high school programmet før eventet for at kunne deltage.

"Vi glæder os til at møde jer" - Sofia, Maria og Kristinna.

EF Ansøgningswebinar – Hvad er det?

Personlig ansøgning

Hvem er du? Hvad kan du lide? Hvorfor vil du på udveksling? Disse spørgsmål og mange flere er alle en del af din personlige ansøgning. Til webinaret vil vil gå igennem hvordan du bedst muligt får beskrevet dig selv og dine drømme.

Dokumenter fra din skole

Når EF skal skrive dig ind på en skole i dit værtsland skal vi bruge dokumenter fra din skole i danmark. Kom med til møde og få et overblik over hvilke dokumenter det omhandler og hvordan du får dem udfyldt.

Helbredsdokumenter

Dit helbred er vigitgt for os når du er afsted, derfor er der også mange praktiske dokuemnter som der skal udfyldes i forbindelse med at tage på udveksling. Til webinaret vil vi forklare mere om disse og hvilke vacciner og test der også skal planlægges.

Bestil en gratis brochure

0

Fordele ved udveksling

Personling udvikling

Et år på udveksling hjælper dig med at udvikle mere kulturel forståelse, selvstændighed, selvtillid, gør dig mere omstillingsparat, får dig til at tænke mere løsningsorienteret og meget mere.

Styrkede engelskkundskaber

I slutningen af året vil du være blevet bedre til både at læse og skrive på engelsk og helt generelt føle, at englesk kommer mere naturligt til dig.

En investering i fremtiden

Studerende ser ofte deres udvekslingsår som et springbræt til fremtidige uddannelser og karrierer. Udveksling giver kompetencer der hjælper dig med at skille dig ud fra mængden, når der skal søges ind på studier eller til jobsamtaler.